Καλωσορίσατε στη σελίδα μας!

Η δημιουργία της προέκυψε από την αγάπη που τρέφουμε για την ελληνική μουσική, αλλά και την επιθυμία μας να ικανοποιήσουμε τους απανταχού Έλληνες που θέλουν να πάρουν μια γεύση από την πατρίδα όταν αισθάνονται ότι τους λείπει.

Οι Καλύτεροι Τηλεοπτικοί και Ραδιοφωνικοί Σταθμοί της Ελλάδας και του Εξωτερικού

Μέσα από τη σελίδα μας θα μένετε ενήμεροι για τα δρώμενα του ελληνικού παρασκηνίου και πενταγράμμου και θα μαθαίνετε πρώτοι τις νέες μουσικές κυκλοφορίες των αγαπημένων σας Ελλήνων καλλιτεχνών. Μάθετε τις προτιμήσεις και τις τάσεις των ελληνικών clubs, καθώς και ό,τι θεωρείται hot αυτή την περίοδο στην Ελλάδα.

Η ελληνική κοινότητα του Περθ έχει ανάγκη σύνδεσης με την πατρίδα. Στόχος μας είναι να σας κρατήσουμε κοντά στις παραδόσεις και τις ρίζες μας, και να σας δώσουμε μια γεύση από την Ελλάδα και τον ελληνικό τρόπο ζωής όσο είστε μακριά.

Συντονιστείτε είτε είστε στο σπίτι, είτε στο αμάξι για να δείτε τις αγαπημένες ελληνικές σειρές και ταινίες, αλλά και για να ακούσετε διαχρονικά τραγούδια ή και νέες κυκλοφορίες που ακούγονται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας. Το blog μας ενημερώνεται σε πολύ τακτική βάση και ακολουθεί τις πιο μοδάτες, αλλά και παραδοσιακές τάσεις.

Μέσα από το blog μας θα έρθετε λίγο πιο κοντά σε αυτά που σας λείπουν από την πατρίδα μας. Η Ελλάδα είναι παντού, πόσο μάλλον στην Αυστραλία όπου η ελληνική κοινότητα είναι ιδιαιτέρως ακμάζουσα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και άμεσο από το να ακούς τις μουσικές και να βλέπεις τις εικόνες της πατρίδας.

Αγαπάμε και δε ξεχνάμε την Ελλάδα, όπου κι αν είμαστε!